Puppycursus

Puppy Socialisatiecursus bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn

Bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn geloven we dat een sterke band tussen baas en hond begint met positieve trainingstechnieken. Onze puppy socialisatiecursus is speciaal ontworpen om zowel u als uw pup een solide basis te bieden voor een succesvolle toekomst samen. Onze professionele trainers staan klaar om u te begeleiden bij het opvoeden en trainen van uw puppy tot een gelukkige en goedgemanierde metgezel.

Wat houdt onze puppytraining in?

In onze puppy socialisatiecursus behandelen we verschillende belangrijke aspecten van de opvoeding van uw pup:

  • Basisgehoorzaamheid: U leert uw puppy essentiële commando’s zoals aandacht, netjes meelopen en zitten. Dit vormt de basis voor verdere training en zorgt ervoor dat uw hond goed luistert.
  • Zindelijkheidstraining: We bieden deskundige begeleiding en advies over hoe u uw puppy zindelijk kunt maken en ongewenst gedrag kunt voorkomen. Een goede start op dit gebied is essentieel voor een harmonieuze relatie.
  • Socialisatie: Het is cruciaal dat uw puppy zich op een positieve manier aanpast aan verschillende mensen, dieren en omgevingen. Dit helpt hem of haar om een sociale en zelfverzekerde volwassen hond te worden.

Online Theorie-avond

Om u nog beter voor te bereiden op de komst van uw puppy, organiseren we een aparte online theorie-avond. Tijdens deze sessie behandelen we belangrijke onderwerpen zoals:

  • Hoe lang mag mijn pup lopen?
  • Hoe voorkom ik dat hij of zij bijt?
  • Hoe maak ik mijn pup zindelijk?

Deze theorie-avond vindt eens in de twee weken plaats. We raden aan om deze sessie al te volgen voordat u de pup in huis krijgt, zodat u optimaal bent voorbereid.

De Cursusopbouw

  • Instroom: U kunt elke week instromen met uw pup; er is geen wachtlijst! De puppyklas vindt plaats op zondagochtend, waardoor u gemakkelijk kunt deelnemen.
  • Theorieles: De online theorieles wordt eens in de twee weken gegeven, op woensdagavond om 19.30 uur. U ontvangt bij inschrijving een uitnodiging voor deze digitale bijeenkomst, zodat u niets hoeft te missen.
  • Basiscursus: Als u zich naast de puppy socialisatiecursus ook inschrijft voor de basiscursus, bent u verzekerd van deelname aan de eerstvolgende basiscursus. U kunt de puppylessen blijven volgen tot de basiscursus start, wat zorgt voor een naadloze overgang in de training.

Voor wie is de cursus bedoeld?

De puppy socialisatiecursus is bedoeld voor pups van 7 tot 14 weken oud. Als uw hond ouder is dan 12 weken, komt hij of zij in aanmerking voor de basiscursus. Deze flexibele indeling zorgt ervoor dat elke pup de juiste training krijgt op het juiste moment.

Kosten

De kosten van de puppy socialisatiecursus bedragen € 67,50. Dit is inclusief:

  • 4 praktijklessen van 30 minuten
  • Een online theorieavond

U kunt de praktijklessen en de theorieavond samen met andere mensen bijwonen, wat het leerproces nog leuker en interactiever maakt.

Wanneer en waar?

Onze puppy socialisatiecursus vindt plaats op zondagochtend om 9.00 uur. Na uw inschrijving ontvangt u binnen vijf dagen een bevestiging van uw deelname. We hebben geen wachtlijst en geen vakantiestop, zodat u elke week kunt instromen. Ideaal voor drukke gezinnen!

De trainingen worden gehouden in Nieuwkoop op onze nieuwe binnenlocatie:

Trainingslocatie Nieuwkoop
Energieweg 49
2421 LX Nieuwkoop

Als extraatje ontvangt elke pup een gratis goodiebag, zodat u en uw viervoeter goed voorbereid aan de slag kunnen!

Korting op een Gouden Fotoshoot

Als kers op de taart, wanneer u een cursus volgt bij Martin Gaus, ontvangt u een voucher voor 25% korting op een Gouden Fotoshoot bij Tikvah’s Pet Photography! Tikvah legt de unieke persoonlijkheid van uw hond vast in een ontspannen setting, of dit nu in de studio is of buiten. Zo creëert u waardevolle herinneringen die de band met uw hond op de beste manier vastleggen.

Naast de korting ontvangt u bij uw fotoshoot een goedgevulde goodybag met verrassingen voor uw hond, waaronder:

  • Greenheart hondenvoeding
  • Prins Petfoods voeding en snacks
  • Informatief materiaal over hondenverzorging en voeding
  • Een leuk speeltje om het plezier nog even door te zetten na de fotoshoot

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van deze korting moet de fotoshoot tijdens uw cursus ingepland worden en plaatsvinden binnen maximaal twee maanden na de afronding van de cursus. Dit zorgt ervoor dat uw hond in de beste stemming is voor zijn grote moment!

Meld je vandaag nog aan!

Geef uw puppy de beste start in het leven en meld u aan voor onze puppy socialisatiecursus! We kijken ernaar uit om u en uw pup te verwelkomen en samen te werken aan een sterke, positieve relatie. Laat deze kans niet liggen en start het avontuur van de opvoeding van uw hond op de juiste manier. Tikvah’s Pet Photography en Martin Gaus Alphen aan den Rijn – omdat jouw hond het beste verdient!

Puppycursus Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn

Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn vervult een regionale functie: wij hebben cursisten uit o.a. Aarlanderveen, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Den Haag, Delft, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Reeuwijk, Roelofarendsveen, Rijswijk, Ter Aar, Waddinxveen, Woerden, Woubrugge, Zevenhoven, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam