Gedragstherapie

Heeft u een specifiek probleem met uw hond, zoals extreme angst, het niet alleen kunnen zijn, blaffen, opspringen of agressie naar mensen of dieren? Dan staan wij voor u klaar om te helpen. Bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn bieden we gedragstherapie en gedragsadvies op maat aan.

Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid het probleemgedrag van uw hond en wat uw verwachtingen zijn. We stellen specifieke vragen om te analyseren waar het gedrag vandaan komt en hoe we dit kunnen aanpakken.

Onze ervaren gedragstherapeut legt u de bevindingen uit en bespreekt samen met u een passende oplossing. Dit kan variëren van praktische tips tot een uitgebreid trainingsplan, afhankelijk van de situatie van uw hond.

Het is belangrijk om te weten dat we rekening houden met een wachttijd van enkele weken voor de gedragstherapie. We raden u aan om ons een e-mail te sturen met een gedetailleerde beschrijving van het probleemgedrag, zodat we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Samen werken we aan een positieve verandering voor u en uw hond!

Gedragstherapie

Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn vervult een regionale functie: wij hebben cursisten uit o.a. Aarlanderveen, Benthuizen, Bodegraven, Boskoop, Den Haag, Delft, Gouda, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Langeraar, Leiden, Leiderdorp, Leimuiden, Lisse, Nieuwkoop, Nieuwveen, Nieuw-Vennep, Reeuwijk, Roelofarendsveen, Rijswijk, Ter Aar, Waddinxveen, Woerden, Woubrugge, Zevenhoven, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zwammerdam