Over ons

Mijn naam is Daniëlle Bremmer en ik ben eigenaar en instructeur bij de Martin Gaus Hondenschool Alphen a/d Rijn.

Van jongs af aan gek op dieren en van huis uit ben ik opgegroeid met honden. Toen ik 18 was mocht ik eindelijk mijn eigen hond uitkiezen, vanaf dat moment heb ik altijd één of meerdere honden gehad. Op dit moment heb ik drie honden, Elvis een American Akita van 8 jaar, Ziva een Cocker Spaniël van 7 jaar en Polly een Polski Spaniël Mysliwski van 2 jaar. 

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding management  paardenhouderij gevolgd en ben ik gaan werken als stalruiter. Dit heb ik 8 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Hierna heb ik vooral administratief werk gedaan, maar ik was er al gauw achter dat ik het buiten werk en het werken met dieren miste. In die tussentijd nam ik een herplaatser in huis. Deze hond bleek een grotere rugzak te hebben dan vooraf gedacht en zo kwam ik bij de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer terecht. We hebben samen veel geleerd en bij mij ontstond de droom om ooit zelf les te mogen en kunnen geven.

Het duurde nog een paar jaar voor ik het aandurfde, maar uiteindelijk ben ik de opleiding kynologisch instructeur gaan volgen bij de Martin Gaus Academie. Mijn stage heb ik gevolgd bij de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en ik had het geluk dat ik hier na mijn opleiding gelijk aan de slag kon. Daarnaast heb ik diverse andere opleidingen zoals detectie, speuren, hoopers, rally-o, agility en nosebedience met succes afgerond. Ik ben op dit moment nog bezig met de opleiding gedragtherapeut bij Annorlunda.

Per 1 januari 2023 heb ik Martin Gaus Hondenschool Alphen a/d Rijn overgenomen van Edwin Kuit. Een geweldige kans die ik met beide handen heb aangegrepen. 

Naast gehoorzaamheid vind ik het belangrijk om leuke dingen met je hond te doen, ik kijk er erg naar uit om met jullie aan één of misschien wel alle twee van deze punten te gaan werken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.